10 octombrie 2013

Thursday's Treats

Mi-a fost poftă de ceva dulce aşa că m-am gândit să reproduc un design mai vechi, care a fost foarte apreciat la vremea lui: inelele - torturi. Avantajul lor este că nu îngraşă, dar poate provoca dependenţă şi îţi pot îndulci ziua! Mai jos aveţi vechiul Tort de căpşuni cu cireaşă în vârf, şi o reţetă veche şi adaptată de Tort de Straciatella, cu frişcă deasupra. Poftă bună!
P.S. Fundiţa e opţională, dar eu cred că le face mai drăguţe. :)
....................................................................................................................................................................................
I was in the mood for something sweet, so I thought of reproducing an old design, which was very appreciated back then: the cake rings. The good part is that you won't get fat, but you can get addicted and they will sweeten your day! You can see the old Strawberry cake with cherry on top and an old and adapted recipe of Straciatella Cake with cream on top. Enjoy!
P.S. The small bow is optional but I think they are prettier this way. :) 


Preţ: 60 lei
Materiale: sârmă argintată tratată antioxidare 0,4 mm şi 1,25 mm, rondea de piatră, coral roşu, panglică saten
Dimensiuni: diametrul "tortului" 18,6 mm, diametru 17,8 mm
Greutate: 8,3 g
Culori: roşu, roz pal




Preţ: 60 lei
Materiale: sârmă argintată tratată antioxidare 0,4 mm şi 1,25 mm, rondea de piatră, coral alb, panglică saten
Dimensiuni: diametrul "tortului" 18,4 mm, diametru 16,3 mm
Greutate: 8,1 g
Culori: alb, maro închis





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu