15 octombrie 2015

Feature - Colier Bohemian Summer in Revista Unica, luna august, tendinte boho-chic

Vara vine cu soare si mare. "Bohemian Summer" vine cu relaxare atat fizica, cat si vestimentara, culori tari, supra-accesorizare, combinatii inedite si nelimitate de reguli ale imprimeurilor, si influente etnice, artizanale si vintage. Daca un stil imbratiseaza si sustine chiar, purtarea accesoriilor handmade, acesta este. :) Din combinatia celor doua, a rezultat colierul din imagini, care aduce atat culorile verii, tari, saturate si complementare - galben si albastru, cat si masivitatea specifica bijuteriilor/colierelor boho chic (la fel de purtate ca si cele formate din lanturi lungi cu diverse pandantive). In design-ul colierului am introdus motivul franjurilor, specifici acestui stil. Tot ce va mai trebuie este o palarie cu boruri largi, o atitudine libertina si un bilet la un festival de muzica. :)

Colier statement realizat intr-o tehnica proprie, din sarma argintata, protejata impotriva oxidarii (non-tarnish), margele de sticla si acrilice, ata de matase. Partea centrala este formata din mai multe segmente spiralate, asemeni unor arcuri, care prin alaturarea lor, au format o suprafata cu o textura deosebita. Aceste segmente sunt mobile, miscandu-se lejer odata cu cea care le poarta. Atentie! Tocmai din aceasta cauza, trebuie avut grija sa nu se incurce/agate in haine, fiindca e posibil sa se deformeze. In capetele fiecarui segment, am atasat cate o margea de sticla bleumarin transparenta.
Baza colierului este formata dintr-un snur textil care a fost imbracat in ata de matase. Are o anumita rigiditate, asezandu-se frumos in jurul gatului. Cu exceptia inchizatoarei, toate componentele colierului au fost realizate manual.

Pret: 230 lei
Dimensiuni: lungime baza 42,4 cm, ansambul de segmente 9,5 cm / 9,5 cm
Culori: galben si bleumarin 






In revista



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu