19 aprilie 2010

Perla din scoica

Am promis poze, am poze! :D Coletul a ajuns acum 3 zile si nu stiu de ce, am tot amanat deschiderea lui. Mi se parea un moment... solemn, care vroiam sa aiba parte de o atentie speciala. Azi am avut parte de o experienta foarte frumoasa, care bineinteles, a fost imortalizata.

Partea cea mai interesanta si mult-asteptata a premiului a fost desfacerea conservei, care "gazduia" o scoica, scoica care la randul ei "gazduia" o PERLA. A fost un adevarat ritual, care a inceput prin punerea unei dorinte in momentul deschiderii scoicii (asa ma instiinta ambalajul) si care a culminat cu descoperirea perlei, ascunsa si protejata cu grija de scoica-mama. Ma simteam ca si cand as fi luat parte la nasterea cuiva, o adevarata frumusete neteda si sidefata, care s-a chinuit intre 3 si 5 ani sa se formeze si sa creasca mare, pana la un diametru de 6 mm. Am fost impresionata de actul in sine si chiar cred ca am descoperit o MINUNE! :)

Perla putea sa fie alba, crem, peach, lavender sau aurie. Eu as zice ca a mea e roz pal, dar nuanta de pe cutie cu care seamana, ei zic ca e crem. Oricum, perla crem spun ca simbolizeaza fericirea si succesul, asa ca pe langa sanatate, ce altceva mi-as mai putea dori? :)

Si iata procesul:
1. Cutia (aproape) intacta


2. Surprizele dinauntru


3. Knock, knock


4. Who's there?


5. A precious little pearl


6. O casa noua, dar mai rece


Off-topic: Am inaugurat cu ocazia asta si cadoul meu de la mine, de Paste: un mini-studio foto, format dintr-un cort, 2 lampi si un trepied. Foarte incantata de el per ansamblu, dar destul de dezamagita de primele poze facute. De aceea, nu m-am putut abtine sa nu le prelucrez putin. Sper sa fie vina mea si sa ma descurc mai bine la urmatoarele.

11 comentarii:

  1. wow!!! felicitari! ai ajuns atat de departe! meriti din plin cadoul. O perla pentru o perla :D. mult succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce experienta minunata! imi inchipui incantarea ta :-)
    thanks for sharing!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut cadoul!E prima oara cand vad asa ceva!Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  4. hei, am primit si eu o data asa ceva de ziua mea. perla inca o am, insa lantisorul si medalionul s-au innegrit. dar e foarte frumoasa ideea. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ lavi: da, asa-i ca-i faina? :X mersi, asa sa fie!
    @Raloo & Assemblage Studio: de asta am si pus pozele, sa se mire si altii... nu numai eu. :P Nici eu nu ma gandeam ca se gaseste asa ceva, in forma asta si vroiam sa vedeti si voi "minunea mea"! :)
    @V: Da, e foarte ingenios gandita! Mai putin toata partea "zen" de pe ambalaj, care e un pic cam mult. :) Nici eu nu port lantisorul, ca deja incepe sa se innegreasca. :( Sper pandantivul sa nu se deterioreze prea tare.

    RăspundețiȘtergere
  6. In urma cu ceva vreme am primit in dar o scoica. Citind postarea ta am retrait momentul deschiderii cutiei, momentul descoperirii perlei. Dorinta mi s-a implinit dupa cateva luni. Cei sceptici au spus ca e vorba despre autosugestie. Eu cred si acum ca e mult mai mult. Si e important sa credem in visele noastre. Daca lantisorul si pandantivul s-au oxidat, perla a ramas intacta, la fel ca si dorinta mea implinita.
    Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta, impreuna cu multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  7. bravo, ai omorat o scoica k sa ai tu perla. ce moment cute....

    RăspundețiȘtergere
  8. e cumva achizitionat de la fungift :D?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu, ca am primit-o cadou, dar e posibil. :) Habar n-aveam de unde se poate cumpara asa ceva, mersi ca mi-ai zis! :D

    RăspundețiȘtergere