23 iulie 2009

Set Sweet as Pink - VANDUT

UNICAT
Coliere fac doar la comanda. Nu le reproduc pe cele deja existente, deoarece doresc sa ramana unicat.

Contine: colier + cercei
Diametru:
Materiale: sarma argintata 0,4 mm, 0,6 mm si 0,8 mm, pietre semipretioase jasp colorat, ametist, cuart roz, cristale Swarovski, margele si perle de sticla, margele de plastic, crackle
Descriere: piesa centrala de dimensiuni mari, piese laterale asemanatoare, dar diferite, care vin in prelungirea piesei centrale, segmente mobile realizate in acelasi stil, care se micsoreaza incet inspre capat, inchizatoare realizata manual.
Tema colierului: impletituri de sarma si aglomeratie de margele.







8 comentarii:

  1. multumesc :) lasa-mi adresa ta de mail si iti scriu cat costa.

    RăspundețiȘtergere
  2. absolut fenomenal, m-am indragostit iremediabil de ea :))
    felicitarile mele !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Agnes & andrea.z: multumesc, multumesc!
    pe bune? well, if you say so... :P nu credeam ca va avea asa succes :)

    RăspundețiȘtergere
  4. esti geniala si oricate comentarii cu "esti geniala" vei primi, nu vor putea descrie cat de geniala esti. o sa ajungi mare MARE de tot. si meriti, pentru ca se vede ca pui pasiune in fiecare mm de sarmulita si finisezi perfect si aaaah.. esti geniala. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ maddie: am tot amanat sa-ti raspund ptr ca... nu prea stiu cum. :) *blushing* iti multumesc pentru cuvintele frumoase, m-a impresionat mesajul tau. :) ma bucur cand cineva observa grija cu care le lucrez, si nu se lasa furati doar de aspectul general al bijuteriei sau de culorile ei. dar pana la genialitate... i still have a long way to go to get there. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ma tot uit si cred ca ceva mai frumos n-am vazut in viata mea! habar n-am cum am facut de-am nimerit pe site-ul tau, dar tot derulez frumuseti, muta de uimire, si ma simt de parca am pierdut ceva in tot timpul de pana acum, cand nu le stiam :-)
    felicitari, numai un suflet frumos poate migali asa dantelarii din alte timpuri...

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, m-ar interesa si pe mine cat costa colierul. De asemenea as vrea dc se poate sa dau comanda de un accesoriu de prins parul, sa fie o bentita de elastic, si in stanga sa aiba un accesoriu din acesta complex gem trandafir cu o combinatie de margele ca de la setul de Zahar ars, deoarece am o bluza eleganta culoarea aceia si mi-ar placea sa-mi prind ceva super original si frumos in par la botezul fiicei mele. Astept sa-mi scrii pe office[at]MagieInBucatarie.ro, Alina

    RăspundețiȘtergere