8 mai 2009

Ta da dam, ta daaaam!

And the second runner up iiisss... (drums) me! :D Da, gata concursul, gata votarea, podiumul e deja ocupat. Am luat un onorific loc 3 si ma bucur! :) Pe langa caldele strangeri de mana primite (imaginare si astea), am mai primit un colier de la Sophieshine + o saptamana de promovare a magazinului meu pe Breslo, visul oricarui "vanzator". Asa ca, sa curga comenzile! :))

Sper ca urmatoarea tema sa fie la fel de provocatoare si larga si sa lase loc la interpretari diferite. Mi-ar fi placut sa vad si la acest concurs mai multe idei nastrusnice, sa se gandeasca mai mult decat impunea tema si sa fie produse mai calitative, mai bine finisate, chiar daca nu excelau in concept. Partea buna este ca au fost si destule produse ingenioase, si destui artisti care au mizat pe originalitate, si nu pe "hai sa fac si eu ceva". Tocmai din aceasta cauza, eu m-am decis sa particip destul de tarziu, in al 12-lea ceas, pentru ca ideea pe care am avut-o la inceput, a fost deja realizata de altcineva, dar cu alta interpretare. Atunci am renuntat, pentru ca nu vroiam sa fac orice, doar de dragul participarii. Ma bucur ca a aparut pana la urma "Felinarul" si ca a fost apreciat.

Un fel de concluzie (referindu-ma strict la domeniul handmade, dar valabila pentru toate ramurile artei): Nu fi artist de duzina!

2 comentarii: