28 martie 2009

Bijuterie cu sange albastru

Dintre toate visele mele care incep cu "Ce fain ar fi daca... 8->" (de care v-am mai vorbit), nici unul nu a ajuns chiar atat de departe... pana la Curtea Regala.

Entuziasmul de a aparea intr-un ziar, nici nu se compara cu bucuria de a fi prezenta, prin creatia mea... intr-un palat.

Dintre toate persoanele celebre care mi-ar place sa poarte o piesa facuta de mine, printre ele numarandu-se si Andreea Esca, care visam sa poarte o brosa de-a mea :D, in direct, la stiri, nici una nu m-ar fi onorat atat de mult precum... Principesa Margareta a Romaniei! :)

Si ca sa fiu mai clara, am avut placerea si onoarea sa concep o mini-bijuterie pentru Principesa Margareta! Am avut norocul sa apeleze la mine o distinsa doamna care a fost invitata la aniversarea Principesei, si dorea un cadou demn pentru Alteta Sa. Provocarea a fost foarte mare, pentru ca nu am mai creat inca o piesa atat de complexa si stresul a fost si mai mare, pentru ca trebuia sa iasa perfect. Dar cum imi place perfectiunea, am reusit sa fac ceva de care sunt mandra!

Decoratiunea este prinsa pe o caseta de bijuterii din cristal, si am folosit sarma argintata, accesorii argintate, pietre semipretioase precum agate indiene, onix si carneol, si cristale Swarovski. Iar asta a iesit:







7 comentarii:

  1. Meriti asta pentru ca faci o treaba foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU TE OPRI DIN VISAT..VEI AJUNGE SI MAI DEPARTE..DEOSEBITA PIESA

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti foarte tare...felicitari!!! Mult succes inainte!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos, imi doresc sa fie asa! Mai departe...urmatoarea pe lista e Queen Elizabeth :P

    RăspundețiȘtergere
  5. pfffffffffffff................e prea baba pentru bijuteriile tale cool *wink*
    you rock ,bebe! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari! Faci niste bijuterii superbe! Nu e de mirare ca d-na respectiva a apelat la tine!

    Keep up the good work!

    xoxox
    Charm de Paris

    RăspundețiȘtergere