9 aprilie 2011

Set Ora de Geometrie: Patratul

Aceasta este prima piesa la care am indraznit sa introduc un concept nou, acela al multifunctionalitatii. Ma gandeam de ceva vreme la "ofertele" acelea cu 2 in 1 si la cat de avantajoase par. Voi incerca si in viitor sa tin cont de acest aspect si sa abordez functionalitatea bijuteriilor intr-un mod mai practic si economic.

Si mie, personal, mi-ar place sa cumpar ceva pe care sa-l pot folosi in moduri diferite, la aceeasi bani. Sa am o piesa de imbracaminte sau accesoriu preferat, pe care sa-l pot purta sau asorta la diferite tinute, pentru a crea un look nou, folosind acelasi element. De aceea a luat nastere aceasta bratara, care are posibilitatea de a se transforma in pandantiv.

Contine: bratara/pandantiv si cercei

Bratara/Pandantiv
Pret:
Materiale: sarma argintata 0,4 mm, 0,8 mm si 1 mm, pietre semipretioase granate inchise la culoare, fasii de piele
Dimensiuni: diametru bratara: 5,2 cm (lungime fasii desfasurate: 34,5 cm + prelungire 3,3 cm), piesa centrala: 4 cm / 4 cm
Greutate: 17 g
Culori: negru, maro

Nota: In pretul ei, este inclus si un lantisor argintiu. Fasiile de piele se infasoara de doua ori in jurul incheieturii. A se evita contactul cu apa, pentru ca s-ar putea decolora fasiile de piele.

Ca sa transformati piesa centrala a bratarii in pandantiv, trebuie sa o scoateti cu grija de pe fasiile de piele. Trageti usor de capatul cu inchizatoare, si NU de cel cu lantisorul de prelungire. Apoi treceti lantul prin spatele pandantivului, si gata!
Cercei cu surub
Pret: 10 lei
Materiale: sarma argintata 0,4 mm si 1 mm, pietre semipretioase granate inchise la culoare
Dimensiuni: 1,3 cm / 1,3 cm
Greutate: 1 g
Culori: maro

Nota: In locul acestor cercei se poate realiza, la cerere, un alt model mai complex, pentru acest set.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu