10 decembrie 2010

Despre "COQUETTE" by Andreea Bololoi

„Coquette” este o colectie de idei indraznete, adunate din toate colturile imaginatiei.

Este fiecare femeie, cu un dram in plus de curaj, curajul de a fi diferita si de a se individualiza intr-o multime. Cuvintele care in viziunea mea descriu o femeie „coquette” sunt rafinamentul, gratia si eleganta. Aceleasi atribute se regasesc si in piesele colectiei, unde accentul cade pe calitatea executiei, detaliile migaloase si lirismul liniei. Sunt prezentate bijuterii cu design variat, dar care au unitate prin anumite elemente comune, cum ar fi culorile, formele sau tehnica folosita.

Colectia uneste doua puncte de pe axa timpului. Este o fuziune intre un stil sofisticat, plin de detalii si minimalismul formelor de astazi. Fiecare bijuterie spune o poveste, mai de demult sau mai de actualitate. Am incercat sa le aduc intr-o singura naratiune, sa imbin doua lumi si epoci atat de diferite, dar care se pot completa atat de armonios. Am adus trecutul, cu a lui grandoare intr-un prezent simplificat pentru a crea piese unice, inspirate de perioada victoriana, curentul art nouveau sau gotic, si a le da o nota de modernism.

Colectia se axeaza pe coliere, acestea fiind piesele principale ale expozitiei. Fiecare este insotit si de alte componente, alcatuind un set. Fie ca este vorba doar de o pereche de cercei, sau un set complet, alcatuit din colier, bratara, inel si cercei, au avantajul ca se pot purta in orice combinatie, in functie de vestimentatie sau eveniment. Bijuteriile sunt realizate manual, din sarma argintata si pietre semipretioase.

Mai jos este un mic preview a ceea ce veti vedea marti (pentru detalii, cititi postarea anterioara).



P.S. Intreaga colectie va putea fi vazuta si pe blog, incepand cu data de 15 decembrie!

5 comentarii:

  1. multumesc, multumesc!! :* sa fie! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Colectia ta de debut sunt sigura ca va fi un real succes.Abia astept s-o vad. Multi pupici. Gabi D

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo tie!ce departe ai ajuns!totul datorita muncii,talentului si tenecitatii tale. felicitari din suflet!

    RăspundețiȘtergere