28 august 2010

"Heartmade cu Andreea Bololoi"

...e titlul interviului pe care mi l-a luat Mihaela, pentru Revista Atelierul. Iti multumesc tare mult pentru intrebarile inspirate! :)

Daca sunteti curioasi sa aflati cum am ajuns sa practic "meseria de artizan in "heartmade"", sau cateva sfaturi pentru persoanele care vor ACUM sa devina artizani in handmade, cititi articolul!

5 comentarii:

  1. L-am citit si mi-a placut! Spor si inspiratie si de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit si eu articolul, frumos precum frumoase sunt si creatiile tale. Eu sunt un artizan (sau nu stiu daca inca ma pot numi asa) la inceput de drum. Mi s-au parut interesante si totodata utile sfaturile pe care tu le dai referitor la ingrijirea si folosirea bijuteriilor. As vrea sa pun si eu pe blogul meu o parte din acele sfaturi, cu permisiunea ta daca se poate. Eu nu lucrez ca si tine cu sarma dar folosesc totusi accesorii argintate si chiar argint. Blogul meu este http://tuberoze-bijuteriisiflori.blogspot.com/
    Spor la lucru iti doresc, Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari!
    Ai si de la mine un premiu - te asteapta cuminte sa-l ridici de pe blogul meu :)
    Madeline

    RăspundețiȘtergere
  4. @ GabrielaPopescu: Multumesc, la fel!
    @ Gabriela: Sigur, le poti folosi linistita! :)Iti adaug imediat blogul in lista, sa te mai vizitez. Si vreau sa-ti multumesc pentru adaugarea banner-ului!
    Mult succes si tie!
    @ Madeline: Uuu, thank you!!
    P.S. Cred ca-l primesti inapoi. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Intra pe marasquin-marasque.blogspot.com si ridica-ti premiul! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere