31 martie 2010

And the winner is...

Chiar nu ma asteptam sa primesc atatea propuneri! Va multumesc ca ati incercat sa ma ajutati si sa gasiti o solutie. :)

Am primit 37 de idei, fie prin comentarii, fie pe mail, de la 23 de persoane. Unele au fost chiar originale, sau cel putin nu m-as fi gandit eu la ele, altele s-au mai repetat, dar mi-au trezit interesul acelea mai putin obisnuite. Am zis sa las la o parte binecunoscutele variante de pandantive, sau brose, sau coliere si sa caut o rezolvare in aplicarea piesei pe... ceva. Mi-a placut ideea:
* Emiliei Gabos - transformata intr-o bratara hippie, aplicata pe material textil
* Domnicai - aplicata pe reverul unui sacou, pe o curea, rochie sau palarie
* Mihaelei H. - impreuna cu perechea ei, butoni la camasa
* Monicai-Pisica Albastra - impreuna cu perechea ei, decoratiune ptr niste sandale simple
* lui Moiraine - aplicata pe o rochie, pe umar sau in talie
* lui Moiraine, lui Noemi, Alinei si Mariei - aplicata pe o geanta
* lui Accesories - aplicata pe o zgarda ptr catel (That would be fun!)
* lui Doru - secret, pana o pun in aplicare :)

Am ales castigatoarea dupa cateva criterii (subiective): ea avea sa fie una dintre fetele care s-au gandit la geanta, ptr ca mi se pare o idee buna de a transforma ceva banal, ce folosesti zilnic, intr-un accesoriu "eyecatcher", mai deosebit. ;) Ea a propus de asemenea o alta varianta, care mi-a placut. Si in final, ultima ei optiune ar fi un pandantiv pe orizontala, unde are dreptate, chiar i-as putea strecura 2 zale intr-un loc liber. Asa ca, cea care va primi aceasta piesa cadou este

Moiraine!! Sa o porti cu placere! :) Contacteaza-ma pe mail si lasa-mi adresa ta.

P.S. Piesa nu va suferi nici o modificare. Las la alegerea castigatoarei sa o aplice unde doreste pana la urma, ca ea stie unde i-ar place. :) Am considerat ca e ok asa cum e si o interventie ulterioara i-ar strica "farmecul".

4 comentarii:

  1. Monica - Pisica albastra31 martie 2010 la 13:45

    felicitari! felicitari! :))
    sa ne aratati poze cu rezultatul final, va rugam!
    b&w shop a trecut astfel pragul spre un nou nivel. vei face ceva ce nu ai mai facut si abia astept sa vad cum va iesi!

    RăspundețiȘtergere
  2. eee daaaa? serios?? pai io n-am castigat niciodata ceva, ce sa-nsemne asta? ce ma bucur, iti multumesc tare mult! eu nu ti-am spus atunci, dar m-am gandit la rochie pentru ca tocmai imi fac o rochie pentru o nunta si in ziua in care ti-am scris mi se propusese un model de rochie care cerea un accesoriu pe care n-aveam idee de unde sa mi-l procur! dupa ce termin cu nunta il voi prinde la o poseta, neaparat! iti multumesc tare mult pentru surpriza, sunt tare bucuroasa! felicitari pentru ideea de a ne starni si noua imaginatia, ca tu nu duci lipsa dar nu tuturor ne vine natural!

    RăspundețiȘtergere
  3. Scrie-mi un mail Moiraine (beadsandwire.shop@gmail.com) si lasa-mi te rog adresa ta. Eu maine (adica azi) plec din localitate si as vrea sa-ti trimit coletul, sa fie un mic cadou de Paste. :)

    RăspundețiȘtergere