1 noiembrie 2009

Aniversare

Astazi e o zi importanta ! Azi suflu in lumanare si imi pun o dorinta, pentru ca blogul meu face un anisor si odata cu el, si eu fac un an de cand am inceput sa realizez bijuterii. Bineinteles ca nu va divulg dorinta mea, va voi spune la anu’ daca s-a implinit ! :P Pe langa aceasta, imi doresc sa fie la fel de bine si in continuare (sau MAI BINE, ca nu ma supar !) si sa pot lucra mai mult, mai cu spor si cu mai multa inspiratie !

Sunt bucuroasa ca am descoperit aceasta ocupatie, care a devenit pe parcurs mai mult decat un hobby. Ma bucur ca imi pot umple timpul liber facand ceva util, creativ, frumos, care sa-i bucure si pe altii. Cu mai bine de un an in urma, nu ma prea interesa domeniul handmade, iar acum il sustin cu tarie, nu vazusem si nu imi imaginasem ca se pot face bijuterii, chiar opere de arta, din sarma, si acum doar sarme si margele visez, nu credeam ca va deveni atat de serios acest hobby, iar acum il pot numi chiar "o mica afacere", si profitabila, dar care imi aduce si satisfactii !

Pentru ca blogul meu inseamna imagini, m-am gandit sa-l transform si in cifre. Am fost curioasa sa pun pe foaie tot ce a insemnat "b&w.shop" in acest an, sa fac un scurt rezumat despre cum a crescut el mare.

Despre blog :

  • Numar vizualizari : 17 988
  • Persoane interesate : 158
  • Numar postari : 247
  • Tari care m-au vizitat : Austria, Brazilia, Bulgaria, Belgia, Cipru, Canada, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Germanaia, Grecia, India, Italia, Irlanda, Japonia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Qatar, Rusia, Serbia, S.U.A, Spania, Polonia, Portugalia, Turcia, Ungaria
  • Record de vizitatori unici pe zi : 225, in data de 13.06.2009


Despre comenzi :

  • Numar comenzi : 170
  • Numar produse vandute : 348
  • Colete retur : 4
  • Numar bijuterii realizate : ~236
  • Bijuteria cea mai ceruta : Cerceii si pandantivul "Dantela cu fluturi"

Despre "b&w.shop" :

  • Articole pe net : 3
    Ramona a scris aici, Mia aici si Darius Groza m-a mentionat aici, la sfarsit. Multumesc! :)
  • Articole media : 1
    "b&w.shop" in ziarul Ziua Online.

Evenimente :

  • Targuri : 2
  • Colaborari cu magazine : 2
  • Participari la concursuri : 2
  • Cadoul pentru Principesa Margareta a Romaniei

11 comentarii:

  1. La multi ani! Mult mult succes in continuare! Faci niste lucrusoare superbe!

    Ma apropii si eu cu pasi repezi de aniversarea de un an - pe care eu o consider de Craciun, pentru ca atunci mi-am facut prima pereche de cercei pentru mine :)

    Nu e minunat cate se pot intampla intr-un an?

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari!
    port des cerceii de la tine.

    Bafta si inspiratie in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Deea! Iti urez mult succes in continuare. Ma bucur mult ca retrospectiva timpului din urma ti-a adus surprize placute, satisfactii si sperante. Doresc ca visul tau sa se-mplineasca. Multa sanatate ca sa ne bucuri in continuare cu creatii atat de speciale.
    "Setul de toamna" de la tine, a fost admirat de toata lumea(n-am uitat de poze. Cand le voi face iti voi trimite).
    Multi pupici, Gabriela Dobre

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI!!! FELICITARI--ITI DORESC MULTA INSPIRATIE SI LA FEL DE MULTE BIJUTERII FRUMOASE!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani plini de inspiratie si multe comenzi in continuare! sa ne incanti mereu cu bijuteriile tale deosebite (care pot fi ale noastre oricand hihi:P )! sa fii sanatoasa sa ne mai ceezi! si eu m-am laudat cu achizitiile de la tine si le-am dat celor interesati adresa blogului. sa petreci frumos azi, ca meriti! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani tie ca artist si blogului. Din portofoliul tau online lucarile sunt superbe din care mai ales iti poti face o impresie despre artist:)Bijuterile tale reflecta rafinament ,eleganta,sensibilitate si mai ales stralucire.

    Iti doresc ca urmatorul an sa iti aduca multe realizari placute si mai mult audienta:) Sa fi apreciata si mai ales respectata in Romania si in intreaga lume ca un artist.

    Lollyrot

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! :) Sunt foarte frumoase bijuteriile facute de tine! Poate ai timp sa dai o fuga si pe la mine sa imi spui parerea ta despre bijuteriile mele si depre masti! Te astept! Eu sigur te voi vizita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am lipsit putin si nu ma asteptam sa gasesc acum atatea comentarii. :) Va multumesc tare mult pentru urari si gandurile frumoase, care par sincere si m-au impresionat. Multumesc pentru incurajari si sper sa ne mai "auzim" cu bine, si la anu'! Mult succes si voua, in tot ceea ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Impresionant! Felicitari si La multi ani!Multa inspiratie in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani! Multumesc pentru nenumaratele ocazii in care imi pot bucura privirea cu lucrusoarele tale. Nu port bijuterii, dar ador sa le privesc pe cele create de tine.

    RăspundețiȘtergere