9 octombrie 2009

Teaser No.1

O mica parte din ceva mare. Bine, poate nu va iesi foarte mare, sper doar sa iasa bine. :) Stay tuned!

Dimensiuni: 7,5 cm / 5 cm
Materiale: sarma argintata 0,4 mm, 0,6 mm si 0,8 mm, piatra semipretioasa ametist, perle de cultura albe, margele de sticla, de portelan, de plastic, de nisip, crackle, perle de sticla, cristale de sticla biconice, accesoriu metalic

5 comentarii:

  1. Va iesi de vis!!!!:) Ca tot ce faci tu, de altfel....Se pare ca suntem conectate cumva, in sensul ca avem aceleasi idei cam in acelasi timp!:) Aseara am facut o floare aproape identica, singura diferenta intre ele este ca a mea are petalele crosetate, iar in centru o singura piatra....Nu stiu ce sa zic, chiar nu-mi vine sa cred, cand ti-am vazut-o pe blog am crezut ca am vedenii....:) Fantastic!:):):)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ simina: sper! inca nu am clarificat design-ul final, dar vine el pe parcurs.
    da? :) hehe, ce coincidenta! sunt curioasa sa o vad dar ma indoiesc ca sunt aproape identice. crosetatul e deja alta tehnica, nu prea au cum sa semene. dar chiar e interesanta sincronizarea. :)
    Flower Power!
    @ anonim: se poate aranja. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate, vad ca aceeasi idee s-a materializat in sensuri diferite.... Desi cadrul este aproape la fel, tehnicile folosite le fac sa fie unice! Te pup si iti doresc multa inspiratie (nu ca ai avea nevoie!) :):):)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sanda spunea...
    Ai maini de aur! Tot ce iese din manutele tale
    e grozav,minunat, delicat si cu mult bun gust!
    Felicitari si uimeste-ne si in continuare cu minunatiile tale! Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere