12 octombrie 2009

Set Les Fleurs du mon Jardin - VANDUT

UNICAT
Coliere fac doar la comanda. Nu le reproduc pe cele deja existente, deoarece doresc sa ramana unicat.

Materiale: sarma argintata 0,4 mm, 0,6 mm si 0,8 mm, pietre semipretioase ametist, turcoaz, cuart roz, perle de cultura albe si gri, cristale Swarovski biconice albastru colbalt si cubice roz, margele de portelan, de sticla, de metal, acrilice, crackle, de nisip, perle de sticla, cristale de sticla biconice si multifatetate, accesorii metalice
Descriere: Un ramas-bun al verii, in care s-au adunat ultimele picaturi de culoare ale anotimpului calduros. Un colier diferit fata de ce am facut pana acum, ca toate celelalte coliere, de altfel, doar ca acesta este mai special fiindca am ales o tema figurativa. In general, nu ma prea atrage figurativul, ci mai mult abstractul, dar a meritat incercarea. Este format dintr-o piesa asimetrica, si 2 segmente imbarligate, dezordonate, care formeaza o retea de fire. Se potriveste estetic cu manunchiul de flori prin spatiile libere, aerisite si prin impletirea sarmei, care este vizibila si la 2 dintre flori.





5 comentarii:

  1. Este minunat colierul! Imi place la nebunie! Felicitari!
    Nu incetezi sa ma uimesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deosebit, superb colierul, dealtfel, ca toate bijuteriile facute de tine!Da o nota de eleganta persoanei care o va purta.Felicitari si delecteaza-ne privirea cu cat mai multe lucruri frumoase si in continuare!
    Sanda

    RăspundețiȘtergere