21 iunie 2009

Haine noi!

Fiind prima zi de vara, m-am gandit sa innoiesc complet "garderoba" shop-ului. :) Am creat haine noi, potrivite pentru look-ul pe care doresc sa-l abordez de acum incolo. Nu stiu daca mi-a reusit, dar vreau sa intregeasca si ambalajul bijuteriilor, ideea de eleganta, acuratete si special, pe care ele o transmit. Ma gandeam ca o prezentare mai potrivita ar da valoare bijuteriilor, un aspect mai placut si o impresie mai buna celor care le vor tine in mana.

Pachetul contine un ambalaj/cutie mai mic/a, sau mai mare, in functie de numarul de produse comandate, o eticheta pentru cercei si o carte de vizita, asortate toate. :) In plus, cred ca arata bine si prezentabil si pentru cei care primesc cadou bijuteriile mele. Nu? :)




2 comentarii:

  1. foarte misto hainutele.vezi? inca un motiv sa ma asculti ( nota redactiei : discutia de ieri :)).

    ca sa nu fie nimeni nedreptatit,eu zic ca ai putea sa faci mai multe modele de hainute.nu chiar pentru fiecare minunatie....dar cu mai multe modele.what do you think ?
    te pup :))

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi, si eu sunt incantata de ele! mda... still don't know... ma mai gandesc.
    ideea poate e buna, dar eu as vrea ca asta sa fie si sa ramana imaginea shop-ului. daca fac mai multe, dezorientez oamenii. plus ca toate ar trebui printate in mai multe exemplare (lots of money) si din pacate, nu am pile la print shop-uri. :P

    RăspundețiȘtergere